Diensten

Meer weten?

Uw autoschadehersteller in Alphen aan den Rijn

Schade aan uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen of scooter is vervelend. Maar waarom door blijven rijden met schade? Herstellen hoeft niet duur te zijn! Argos Autoschade in Alphen aan den Rijn helpt u graag snel weer de weg op.

Per ongeluk de stoeprand of een andere auto geraakt? Is uw autoruit beschadigd? Schade na een ongeval? U kunt bij ons terecht met alle soorten autoschades, groot en klein. Wij leveren de hoogste kwaliteit en houden de kosten voor u zo laag mogelijk. In no-time ziet uw auto er weer uit als nieuw.

Schadeherstel zwaar vervoer

Een van onze specialismen is het repareren van zwaar vervoer, zoals vrachtwagens, kippers, containers, touringcars en trailers. Argos Autoschade in Alphen aan den Rijn heeft bovendien een korte doorlooptijd, dus uw rollend materieel kan snel weer hersteld de weg op. Bekijk hier voorbeelden van onze reparaties, zoals voor Van der Valk Tours, Lumas Truck en Trailerservice, Forkliftcenter, Jumbo Supermarkten, Bultena Verreikerverhuur en vele particulieren.

Autoschadeherstel zonder papierwerk

Waar u altijd het meest tegenop ziet bij een schade is al het papierwerk. Argos Autoschade in Alphen aan den Rijn neemt u dit graag uit handen en regelt desgewenst de volledige schadeafhandeling. In de meeste gevallen nemen wij het eigen risico voor onze rekening. Autoschade is voor u immers al vervelend genoeg.

Argos Autoschade helpt u snel weer op weg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of kom langs voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Maak nu een afspraak

Daarom Argos Autoschade:

  • Wij regelen uw papierwerk

  • Prijsopgave vooraf

  • Gratis vervangend vervoer of haal- en brengservice