Diensten

Meer weten?

Uw klassieke of bijzondere auto laten repareren

Uw exclusieve auto laten repareren wilt u niet aan de eerste de beste overlaten. Argos Special Products, onderdeel van Argos Autoschade, is al jaren specialist in herstel van onder meer TVR’s en Land Rover Defenders. Wij delen uw passie en helpen u snel weer de weg op.

Argos Special Products in Alphen aan den Rijn restaureert uw auto geheel naar uw wensen. Polyester en aluminium carrosserieën zijn bij ons in goede handen. Van overspuiten tot complete restauratie waarbij ook het chassis kan worden gestraald en gecoat: wij maken uw auto weer als nieuw. Bekijk hier voorbeelden van herstelde bijzondere auto’s.                                                                                                                                 

Renovatie TVR en Land Rover Defender

Heeft u een TVR of Land Rover Defender? Dit zijn populaire collectorsitems die u natuurlijk in topconditie wilt behouden. Oldtimerrestauratie is ons specialisme! In onze moderne werkplaats en spuitcabine hebben wij alle benodigde apparatuur voor het perfecte eindresultaat.

Schadeherstel racewagens en rallyauto’s

Argos Special Products is ook ingericht voor snel herstel van racewagens en rallyauto’s. We werkten jarenlang samen met Team Bleekemolen. Daardoor hebben we veel ervaring met de specialistische bewerking van lichte (vaak aluminium) carrosserieën.

Herstel van uw exclusieve auto

Meer weten? Kom langs bij Argos Autoschade in Alphen aan den Rijn. We bespreken graag de mogelijkheden voor de realisatie van uw droomauto.

Maak nu een afspraak

Daarom Argos Autoschade:

  • Wij regelen uw papierwerk

  • Prijsopgave vooraf

  • Gratis vervangend vervoer of haal- en brengservice